Joy Horse Tex' Double Destiny

Destiny, Desti, pikku Dee... rakkaalla lapsella on monta nimeä. Desti muutti tilalle syyskuussa 2019, todella pitkän harkinnan päätteeksi. Mietin todella pitkään, että mitä ihmettä minä tekisin minihevosella? Sitten kuitenkin ajattelin siitä olevan hyötyä esim. seurahevosena ja lisäksi kahden pikkuveljeni saatua lapset totesin, että tässäpä tädillä on oiva peli aivopestä pojat hevosmiehiksi, kun tulevat tänne päin lomailemaan.

Desti rakastaa lapsia ja rapsutuksia. Se on lempeä ja kärsivällinen lasten kanssa, ja sitä on pientenkin helppo käsitellä. Pienet lapset voivat ratsastaa, ja lisäksi sillä voi ajaa. Ostin Destille pienen reen talviajeluita varten, ja se tulikin tarpeeseen varsinkin joulun aikaan. Desti tulee helposti toimeen kaikkien kanssa, eikä todellakaan anna pienen koon häiritä; mitä pienempi koko, sitä suurempi ego. Desti pistää ojennukseen isommatkin kaverit, jos niikseen tulee.

Valitettavasti tämä pieni suuri hevosemme menehtyi 18.9.2020 sisäiseen verenvuotoon. Parin päivän kipuilu ja huoli päättyi Laukaan hevosklinikalla, kun Desti nukkui pois hoitojen päätteeksi yöllä karsinaan. Klinikalla tehty kenttäavaus paljasti ohutsuolessa vanhan tulehduksen myötä aiheutuneen kuolion, joka oli alkanut tihuuttaa verta. Tätä ei voitu ennustaa eikä mitään olisi ollut tehtävissä. Rakas pikkuinen ja mahassa ollut varsanalku siirtyivät sitä myötä taivaslaitumille.